image1

    Over Palazzo

    Op 7 Augustus 2005 opent Goudsmederij Palazzo in het rijksmonument uit 1578 op de hoek Westerstraat - van Bleiswijkstraat een nieuwe winkel met werkplaats. In deze inspirerende omgeving gaat René Koekenbier mooie dingen maken en verkopen.

    De werkplek is ook duidelijk zichtbaar zodat de klant ‘een kijkje in de keuken’ kan nemen van het sfeervolle pand. Palazzo is gespecialiseerd in unieke handgemaakte trouwringen. René Koekenbier maakt veel in opdracht en omdat hij produceert en verkoopt kan hij nog voordelig werken en repareren! Een echte vakman die sinds 1975 met veel creativiteit en liefde voor zijn vak mooie sieraden maakt.

    Mensen kunnen bij Palazzo terecht voor unieke sieraden in goud, zilver en titanium. Zoals bijvoorbeeld trouwringen waar er maar twee van op de wereld bestaan. Een uniek sieraad speciaal voor u gemaakt, precies zoals u het graag wilt. Zo’n negentig procent van alle sieraden die in de winkel te bewonderen zijn, zijn eigengemaakte creaties.

    De klant is altijd koning bij Palazzo , en alles kan gemaakt worden. En dat is volgens René Koekenbier ook het leukste aspect van het vak; Samen met de klant een mooi sieraad maken.